Kungliga Tekniska högskolan, Universitetsförvaltningen

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Tjänsten är placerad vid ekonomi- och upphandlingsavdelningen inom KTH:s universitetsförvaltning. Idag består avdelningen av ett 50-tal anställda som är fördelade på fem grupper, controllergruppen, redovisningsgruppen, reskontragruppen, systemgruppen och upphandlingsgruppen.

Tjänsten är en nyinrättad befattning inom avdelningen och kommer inte att vara placerad i någon av de fem grupperna. Du rapporterar direkt till avdelningschefen.

Arbetsuppgifter

Utveckla, samordna och delta i arbetet med intern kontroll och riskanalys inom KTH. Du deltar även i arbetet med beslutsberedning och utredningar av främst ekonomisk karaktär på uppdrag av KTH:s ledning eller KTH:s ekonomichef. I arbetet ingår att hålla föredrag och utbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning samt några års erfarenheten från arbete med ekonomistyrning eller utredningar inom högskolevärlden, annan myndighet eller annat utbildningsväsen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken krävs i arbetet. Tjänsten kräver god datorvana. Som person är du noggrann, ansvars- och initiativtagande. Du har nått en personlig mognad och har lätt att samarbeta med andra. Du har god kommunikativ förmåga och förmåga att skapa kontakter och dialoger på alla nivåer inom organisationen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2018-0229
Kontakt
  • Susanne Odung, Ekonomichef, odung@kth.se
Publicerat 2018-04-27
Sista ansökningsdag 2018-05-15

Tillbaka till lediga jobb