Kungliga Tekniska högskolan, Universitetsförvaltningen

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

KTH’s Development Office ansvarar för att strategiskt och operativt driva en centraliserad och strukturerad fundraising vid KTH. Verksamheten söker proaktivt finansiering för strategiska initiativ i samråd med KTH:s ledning. Development Office hanterar även inkommande förfrågningar kring donationer eller annan art av extern finansiering och bereder dessa.

Development Office är placerat på avdelningen för Forskningsstöd (Research Support Office) vid universitetsförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Som Development Officer har du en nyckelposition vad gäller att skapa ett allmänt intresse och nyfikenhet för den verksamhet som bedrivs vid KTH. Du ansvarar för att tillsammans med KTH's forskare och ledning paketera och presentera aktuella satsningar med syfte att attrahera extern finansiering för att i varje enskilt fall skapa en tydlig samhällsnytta. Du driver självständigt multipla processer gentemot såväl externa finansiärer som forskare och andra funktioner internt på KTH. Framtagande av strategi för enskilda case eller för specifika potentiella finansiärer är en huvuduppgift, liksom identifiering och paketering av finansieringsbehov. I din roll förväntas du skapa och vårda ett rikt kontaktnät av människor som kan ha intresse för KTHs forskning och utbildning.

Kvalifikationer

I grunden har du en akademisk examen och troligen har du en lång erfarenhet från det privata näringslivet. Kännedom om den akademiska världen är meriterande. Din relationsskapande förmåga befinner sig på en hög nivå och du är van vid att uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du trivs i komplexa organisationer och besitter en god kommunikativ förmåga för att i båda riktningar utgöra kontaktlänken mellan den akademiska världen och möjliga privata finansiärer. Erfarenhet från hållbarhetsarbete i privata näringslivet är meriterande, liksom erfarenhet från den akademiska världen.

Som person är du resultatinriktad och agerar affärsmässigt. Förmåga att självständigt planera, organisera och genomföra ditt arbete förutsätts, men du måste också kunna arbeta som en del av ett team.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2018-0640
Kontakt
  • Philip Von Segebaden, 087906445
Publicerat 2019-01-02
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Takaisin avoimiin työpaikkoihin