Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Skolan för teknikvetenskap har samordnat tentamenshanteringen och vi söker nu en tillfällig lagspelare till en arbetsgrupp på fyra personer.

Arbetet som tentamenssamordnare innebär en nära kommunikation och täta kontakter med tentamensvakter, studierektorer och lärare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

Kopiering och tryckning av tentalydelser, försättsblad, m.m.  Tentaplockning och tentaverifiering Tentavaktsbokning, salsplacering,  utlämnande och mottagande av tentor  in- och utplastning av tentor, sorteringsarbete och pärmsättning av tentor, kontrollskrivningar, inlämningsuppgifter, m.m.  Transport mellan olika institutioner  

Schemalagd arbetstid förekommer på tidiga morgnar, kvällar och helger med anledning av att tentor m.m. schemaläggs då. 

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens eller motsvarande, samt erfarenhet från ett serviceyrke, vaktmästeri eller sorterings-/planeringsarbete är ett krav. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är också ett krav. Är du van datoranvändare med goda kunskaper inom officepaketet och specifikt word och excel, eller motsvarande mjukvara, så är det meriterande.

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet då denna tjänst förutsätter stor samarbetsförmåga, där alla är beroende av varandra och ett väl fungerande samarbete. Du måste vara morgonpigg då arbetet under vissa perioder är förlagt till tidiga morgnar med start kl. 06:00. Under tentamensperioden förekommer även kvälls- och helgtjänstgöring. Vi söker dig som är noggrann, ordningssam, ansvarstagande, flexibel, problemlösningsorienterad och stresstålig. Du är även serviceinriktad, glad och positiv. 

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Määräaikainen 3-6 kuukautta
Anställningen avslutas 2019-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2018-1603
Kontakt
  • Helene Rune, administrativ chef, e-post: helene@kth.se
Publicerat 2018-11-05
Sista ansökningsdag 2018-11-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin