Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för teknikvetenskap

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en kortare visstidsanställning där arbetet är förlagt hos Science of Life Laboratory (SciLife Lab) i Solna. Arbetet innefattar konstruktion av ett nytt mikroskopsystem och kommer även innebära en del handledning av de teknologer som deltar i konstruktionsarbetet. Vidare kommer den valda kandidaten att arbeta med rapportskrivning över konstruktion och testning av det byggda mikroskopet.

Kvalifikationer

För arbetet krävs en doktorsexamen inom relevant ämnesområde. Mycket gedigen och väldokumenterad erfarenhet från utveckling av nya typer av högupplösande mikroskop, särskilt SIM-baserade mikroskop.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-10-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer S-2019-0874
Kontakt
  • Hjalmar Brismar, +46 70 731 84 18, brismar@kth.se
Publicerat 2019-05-10
Sista ansökningsdag 2019-05-20

Return to job vacancies