Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Avdelningen för studentservice, som är en del av det gemensamma verksamhetsstödet, har som uppgift att ge stöd och service samt hantera frågor från presumtiva studenter, KTH-studenter, personal och allmänhet. Vidare har avdelningen i uppdrag att arbeta med samordning och utveckling av studiemiljön på KTH. Tjänsten som tentamensadministratör för studenter med funktionsnedsättning är placerad inom gruppen Vägledning och stöd. I gruppen Vägledning och stöd ingår central studie- och karriärvägledning, samordning av stöd- och tentamensadministration till studenter med funktionsnedsättning. Gruppen består idag av tretton medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som tentamensadministratör för studenter med funktionsnedsättning ansvarar du för hela administrationen kring tentamen genom att boka salar, tentamensvakter samt göra salsplaceringar. I arbetet ingår också att informera tentamensvakter om tentamensregler och övriga gällande rutiner. Du kommer att samarbeta med övriga tentamensadministratörer och samordnare för studenter med funktionsnedsättning. I din roll som tentamensadministratör har du också kontaktytor mot universitetets skolor- och institutioner, studenter och tentamensvakter. Som tentamensadministratör ingår du i ett nätverk för tentamensadministratörer.

Du kommer att vara en del av en grupp vars arbete kännetecknas av engagemang och gemenskap. Gruppen sitter i ljusa lokaler på KTH-området.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på lägst gymnasienivå samt utbildning/examen från högskola/universitet eller erfarenhet av administrativt arbete. Om du har erfarenhet av tentamensadministration eller annat administrativt arbete vid högskola/universitet är det meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

För att passa in på tjänsten behöver du ha en mycket god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och uppskatta samarbete då du ingår i ett team med övriga medarbetare. Vi värderar en god förmåga att prioritera samt planera det egna arbetet samt att arbeta både självständigt och i gruppen. I arbetet som tentamensadministratör för studenter med funktionsnedsättning har du ett serviceinriktat förhållningssätt och professionellt bemötande. Då tentamen ges både på kvällar och helger så förekommer kvälls- och helgarbete och det är därför viktigt att du kan flexibel med arbetstider.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0263
Kontakt
  • Lena Salomonson, 08-7906535
Publicerat 2019-05-17
Sista ansökningsdag 2019-06-07

Return to job vacancies