Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter
Att bidra till och leda delar avett forskningssamarebete mellan KTH och SSM, samt med den finska motsvarigheten STUK. Samarbetet innebär speciellt att överföra grundläggande forskningsresultat om interaktionen mellan yt- och grundvatten i långsiktiga säkerhetsanalyser för slutförvar av KBS-3 typ i vilka man tar hänsyn till olika scenarier med läckage av radionuklider genom tekniska barriärer, genom berggrunden, marken och upp till biosfären. I biosfären modelleras effekten av ett läckage på människa och miljö. Den sökande kommer även att fungera som biträdande handledare inom två pågående forskarutbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med avlagd doktorsexamen inom relevant område. Den sökande ska vara väl förtrogen med säkerhetsanalys av KBS-3-typ och med naturliga processer i geo- och hydrosfärerna. Det är önskvärt att du har dokumenterad erfarenhet av internationella projektsamarbeten och omfattande vetenskaplig publicering inom området.

Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga för oss. Du har förmåga att prioritera, ansvara och arbeta självständigt inom projektets ramar likväl som du trivs att samarbeta och skapa goda relationer med såväl interna och externa samarbetspartners.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen in med din ansökan!

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-10-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer A-2019-0440
Kontakt
  • Anders Wörman, avdelningschef , worman@kth.se
Publicerat 2019-03-06
Sista ansökningsdag 2019-03-18

Return to job vacancies