KTH, Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Praktisk handledning av studenter i CNC – computer numerical control och traditionell träbearbetningsverkstad.

Utifrån studenternas kunskapsnivå handleda i olika moment som är vanligt förekommande i CNC och träbearbetningsverkstad. Arbetet kräver en pedagogisk utgångspunkt och ska ske under ett säkert och skadeförebyggande förfarande. Maskinparken ska skötas utifrån behov/krav.

Kvalifikationer

Utbildning i/förtrogenhet med CNC och pedagogiska kunskaper/erfarenheter. Träteknisk utbildning/erfarenhet. Förmåga att pedagogiskt, praktiskt och teoretiskt handleda studenter i olika arbetsmetoder, verktyg, maskiner och tekniker.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad, har god samarbetsförmåga, är säkerhetstänkande och noggrann. Du har en pedagogisk inställning när du handleder och guidar studenten i modellverkstan. Du ska kunna samarbeta med kollegiet och stötta i undervisningen. I en skolmiljö kommer lärandeprocessen före det hantverksmässiga resultatet. Arbetet kräver också att du är stresstålig då arbetsbelastning under vissa perioder kan vara hög. Du kommer även att möta ett stort antal studenter som alla har olika behov och förkunskaper. 
Vi ser även att du har en god förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

Institutionens arbetsmiljö är internationell, så det är en förutsättning att du har mycket god förmåga att uttrycka dig såväl på svenska som på engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen med både studenter och kollegor.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer A-2019-0397
Kontakt
  • Anna Eklund, Verkstadschef, 08-790 85 36, E-post: anna.eklund@arch.kth.se
  • Ove Strind, HR-handläggare, 08-790 94 19, E-post: ove.strind@abe.kth.se
Publicerat 2019-02-22
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Return to job vacancies