Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en ekonomihandläggare till vår ekonomistab. I rollen kommer du att ansvara för hela redovisningsarbetet på en eller två av skolans institutioner, vilket innebär löpande redovisning, uppföljning av forsknings- och utbildningsprojekt, månads-/del- och helårsbokslut samt rapportering till svenska och utländska finansiärer. Du arbetar självständigt gentemot dina institutioner, samtidigt som du är omgiven av kompetenta kollegor som arbetar i samma roll.

Tjänsten är placerad på KTH:s campus vid Valhallavägen. Ekonomistaben är en del av skolans centraliserade verksamhetsstöd. Gruppen består av 13 personer exklusive ekonomiansvarig, redovisningsansvarig och inköpsansvarig. Vi arbetar i Agresso.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar, där KTH tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker en kollega som med sina tidigare erfarenheter kan bidra positivt till ekonomistaben. Du har minst 2 års erfarenhet av liknande självständigt arbete. Eftersom arbetet är på svenska, har du mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift. Vidare har du arbetat i något ekonomisystem. 

Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasialutbildning samt goda kunskaper i engelska. Även erfarenhet av redovisning till finansiärer är meriterande.

Som person är du självgående och kvalitetsorienterad i ditt arbete. Du är strukturerad och har god kommunikativ förmåga, samt samarbetar väl med såväl kollegor som projektledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om Behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2019-0247
Kontakt
  • Jeanette Jakobsson, ekonomiansvarig, 08-790 62 40
  • Maya Öberg, Personalhandläggare, 08-790 76 53
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-12

Return to job vacancies