Kungliga Tekniska högskolan, Universitetsförvaltningen

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Universitetsförvaltningens uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är universitetsförvaltningen policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som säkerhetshandläggare är du placerad inom Lokalserviceavdelningen, säkerhetsgruppen. Du kommer att arbeta i ett kvalificerat team av erfarna personer inom säkerhet. I tjänsten som säkerhethetshandläggare ansvarar du för brandsäkerhetsfrågor på KTH.

I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta och genomföra övning- och brandskyddsutbildning till anställda och studenter, upprätthålla och utveckla KTH:s administrativa verktyg för insatsplan, utrymningsplan och egenkontroller, samt att upprätthålla och utveckla KTH:s planeringsunderlag för brandsäkerhet. Du kommer också verka som sakkunnig i projekt(granska brandskyddsdokumentation och beskrivning).

Därutöver ska du följa upp och vara kontakt mot KTH:s leverantörer av brandsäkerhetstjänster, följa upp och samordna SBA inom universitetsförvaltningen och mot KTH:s skolor, samt delta i samordning av tillståndsfrågor enligt LBE

Säkerhetsgruppen bemannar KTH:s säkerhetsberedskap, i tjänsten ingår att hålla beredskap enligt fastställt schema.

Andra arbetsuppgifter kan vara:

  • Viss övrig administration som berör teamets arbete
  • Vara resterande teamet behjälplig i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med brandingenjörsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Som person har du en förmåga att se lösningar istället för problem. Då arbetet innebär mycket kontakt med både interna och externa aktörer så har du lätt för att samarbeta.

Vidare fungerar du mycket väl socialt, har lätt för att hantera alla typer av människor och av arbete i en stordriftsorganisation. Som person är du rak och tydlig i din kommunikation, men uppfattas av andra som trevlig och tillmötesgående. I övrigt är du en person som tar initiativ när det behövs, du har förmåga att fatta beslut och arbeta självständigt. Då en av dina uppgifter är att hålla information och kurser är det meriterande om du har goda kunskaper och erfarenhet av detta.

Du har en väl utvecklad administrativ förmåga, kunskaper i Office-paketet, god datorvana och kan därmed använda olika IT-lösningar som ett verktyg i det dagliga arbetet. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom brandsäkerhetsområdet och det är meriterande om du har anläggningsskötarkompetens och SAK 3. Du har ett utpräglat intresse för säkerhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2018-0378
Kontakt
  • Roine Hammar, 08-7908861
  • Michael Granzell, 08-7908802
Publicerat 2018-08-06
Sista ansökningsdag 2018-09-07

Return to job vacancies