Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en ekonomihandläggare till vår ekonomistab. Du kommer ansvara för redovisningen för en av skolans institution, där du har kontinuerlig kontakt med institutionens verksamhetscontroller. Arbetet innebär löpande redovisning, uppföljning av forsknings- och utbildningsprojekt, månads-/del- och helårsbokslut samt rapportering till svenska och utländska finansiärer. Du arbetar självständigt gentemot din institution, samtidigt som du är omgiven av kompetenta kollegor som arbetar i samma roll.

Tjänsten är placerad på KTH:s campus vid Valhallavägen. Ekonomistaben är en del av skolans centraliserade verksamhetsstöd. Gruppen består av 9 personer exklusive ekonomiansvarig och redovisningsansvarig. Din närmsta chef är ekonomiansvarig, men kommer att ha mycket nära kontakt med redovisningsansvariga i arbetet. Vi arbetar i Agresso.

Kvalifikationer

Vi söker en kollega som med sina tidigare erfarenheter kan bidra positivt till ekonomistaben. Du har minst 2 års erfarenhet av liknande självständigt arbete. Eftersom arbetet är på svenska, har du mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift. Vidare har du arbetat i något ekonomisystem.

Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasialutbildning samt goda kunskaper i engelska. Även erfarenhet av redovisning till finansiärer är meriterande.

Som person är du självgående och kvalitetsorienterad i ditt arbete. Du är strukturerad och har god kommunikativ förmåga, samt samarbetar väl med såväl kollegor som projektledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Tjänsten avser tillsvidareanställning, men KTH tillämpar provtjänstgöring i 6 månader.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2018-0962
Kontakt
  • Jeanette Jakobsson, ekonomiansvarig, 08-790 6240
  • Maya Öberg, personalhandläggare (för HR-frågor), 08-790 76 53
Publicerat 2018-06-25
Sista ansökningsdag 2018-08-20

Return to job vacancies