Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

I rollen som utbildningsadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • planera skolans tentamen, så som bokning av salar och tentamensvakter
  • bemanna expeditionen, där du över disk servar skolans lärare, studierektorer och studenter
  • besvarar frågor gällande tentamen via e-post och telefon från studenter och lärare

Arbetstiderna är normalt kontorstider, med undantag vid tentamensperioder - då kommer du att behöva arbeta tidiga morgnar och/eller sena eftermiddagar samt vid enstaka tillfällen även lördagar.

Du tillhör skolans Servicecenter, där dina närmsta kollegor är serviceassistenter och vaktmästare. Skolan har två expeditioner, där du kommer att arbeta på ”Expedition Nord”, där tre av skolans institutioner befinner sig. Vaktmästarna sitter i samma lokal som du, medan serviceassistenterna sitter i gruppens backoffice vid den andra expeditionen.

I denna spännande och sociala roll blir du en stöttepelare i ett team om 14 personer där ni tillsammans verkar för att ge bästa service till skolans medarbetare och studenter.

Sammantaget söker vi dig med hög servicenivå och en härlig inställning!

Kvalifikationer

För att kvalificeras för tjänsten krävs att du har minst gymnasieutbildning samt minst 1 års erfarenhet av likartade arbetsuppgifter. Framför allt har du arbetat i en administrativ tjänst där någon form av service har ingått, exempelvis i reception eller som assistent. Du har goda excelkunskaper samt mycket god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska – eftersom vi har studenter och medarbetare från hela världen.

Har du tidigare arbetat med utbildningsadministration, gärna inom universitet, är det meriterande.

Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga där du alltid är tillmötesgående och flexibel i alla dina möten, med såväl personal som studenter och andra externa intressenter. Givetvis har du en fallenhet för service, där du i frontoffice möter samtliga besökare professionellt och trevligt. Du har en mycket god administrativ förmåga där du arbetar proaktivt och långsiktigt för att hålla  uppsatta tidsplaner. Vidare värdesätter vi medarbetare med en hög grad av personlig mognad, där framför allt din förmåga att särskilja det professionella från det personliga är viktigt.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2018-0896
Kontakt
  • Annika Lilja, serviceansvarig, 08-790 95 66
  • Maya Öberg, personalhandläggare (för HR-frågor), 08-790 76 53
Publicerat 2018-06-23
Sista ansökningsdag 2018-08-14

Return to job vacancies