KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Institutionen för Byggvetenskap söker nu en webbredaktör i kombination med administration. Tjänsten är en nyinrättad tillsvidareanställning, heltid om 100%. Du kommer att vara placerad på KTH Campus, Brinellvägen 23, på Östermalm.

I rollen som webbredaktör arbetar du i huvudsak med att redigera text på svenska och engelska, samt med att redigera befintliga hemsidor. I rollen ingår även att vara redaktionellt stöd till verksamheten samt att producera internt nyhetsbrev en gång per månad. Du arbetar i nära samarbete med kommunikationsansvarig inom Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad (ABE-skolan), institutionens avdelningschefer samt med institutionens forskarutbildningsadministratör.

Rollen ingår som en del i den administrativa gruppen inom Byggvetenskap. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom webb och textbearbetning 
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kunskap om digitala kanaler: webbpublicering och redaktionellt arbete
  • Kunskap om arbete med informationsmaterial som exempelvis textproduktion, bildhantering och layout
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i webbpubliceringssystemet Polopoly.

Arbetet kräver att du har en god förmåga att strukturera och samordna samt att du har mycket god social och administrativ kompetens.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete inom statlig myndighet, universitet eller högskola.

Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och proaktiv. Du har en professionell inställning med hög servicenivå i såväl interna som externa kontakter på alla nivåer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.   

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer A-2017-0581
Kontakt
  • Maja Maurin, HR-handläggare, Tel: 08-790 94 24
Publicerat 2017-03-16
Sista ansökningsdag 2017-04-04

Return to job vacancies