Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för industriell teknik och management

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Arbetsuppgifter

Syftet med KTH Leancentrum är att utveckla, ta vara på och sprida kunskap om hur organisationer bäst kan arbeta med systematisk förbättring. Leancentrum erbjuder utbildningar, seminarier, nätverk och kvalificerad coaching för både näringslivet och offentlig sektor.

Vårt arbetslag söker nu förstärkning i form av en expert inom Lean!

I rollen kommer du att delta i och samarbeta om utveckling, genomförande och ständig förbättring av Leancentrums verksamhet. Vi tränar såväl studenter som yrkesverksamma i Leanspel och flödessimuleringar, ger uppdragsutbildningar, driver och samordnar nätverk och håller i andra Lean-aktiviteter inom olika typer av program och projekt.

Du ska självständigt kunna planera, administrera, undervisa och handleda seminarier kopplade till Leancentrums tjänster. Du ska på sikt kunna ta utbildningsuppdrag på olika typer av företag t.ex. genom Produktionslyftet (www.produktionslyftet.se) och projekt MatLust (www.matLust.eu).

Tjänsten passar dig som trivs i en social och varierande tjänst. Du kommer att hålla i många uppdrag och har därför givetvis en god presentationsförmåga. Vidare kräver tjänsten att du har god administrativ förmåga och kan leverera hög kvalitet. Du behöver även kunna resa, främst heldagar inom Stockholms- och Mälardalsregionen.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, där KTH tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område, och dokumenterade kunskaper inom Lean och/eller Six Sigma samt verksamhetsutveckling. För att kvalificeras för tjänsten har du erfarenhet från en verksamhet som arbetar med Lean som strategi där du har haft en ledande alternativt drivande roll i organisationens utvecklingsarbete. Vidare krävs att du har erfarenhet av att utbilda och handleda både individer och grupper inom ämnet.

Om du har erfarenheter från Produktionslyftets metodik kommer det att betraktas som väldigt meriterande och önskvärt.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete, vilket visat sig i tidigare arbeten du har haft .Vidare är du drivande med en god samarbetsförmåga eftersom att du i rollen kommer såväl stötta som utbilda i olika sammanhang. Du har en god presentations- och kommunikativ förmåga i muntlig framställning, men också skriftlig kommunikation– i såväl svenska som engelska.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer M-2018-0677
Kontakt
  • Lovisa Flygare, rekryteringskonsult Academic Work, lovisa.flygare@academicwork.se
Publicerat 2018-06-03
Sista ansökningsdag 2018-08-10

Tilbage til Ledige stillinger